Αποτύπωση 3D Κτιρίων

ΤΗΛEΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ : 2314.001.649   

KINHTO : 6986.113.503


3D DESIGN

Αναλαμβάνουμε τη Μελέτη Aποτύπωσης Κτιρίων (Αποτύπωση 3D DESIGN) με εφαρμογή ρεαλιστικών υλικών στα δομικά τους στοιχεία και  εκτύπωση σε φωτογραφία μορφής (jpeg) για να τα εντάξετε στη διαφήμιση σας, ή για να προβάλλετε το έργο της ανακαίνισης που πρόκειται να αναλάβετε. Χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, μπορούμε πλέον να δείξουμε στον πελάτη τις επεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στην κατασκευή, σε περίπτωση που είστε τεχνίτης ανακαινίσεων.

Σε περιπτώσεις Αυθαιρέτων αναλαμβάνουμε την όλη αρχιτεκτονική μελέτη για την αποτύπωση σε κάτοψη των κατασκευών. Καθώς επίσης και τον σχεδιασμό Τομών, Όψεων.  Όπου χρειάζεται προσομοιώνουμε σε ηλεκτρονικό σχέδιο την τρισδιάστατη απεικόνιση του αυθαιρέτου, σε μορφή αρχείου Autocad. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τα Δομικά μέρη που αποτελούν την κατασκευή που μας ενδιαφέρει και να διεξάγουμε την κατάλληλη επιστημονική έρευνα για περαιτέρω ανάλυση και τελική υπαγωγή τους στις σχετικές νομοθεσίες για ρύθμιση.

Πρόταση διάταξης Δομικού έργου Κατοικίας σε ιδιόκτητο οικόπεδο για μαζική κατασκευή, Bungalows. Διαβάστε περισσότερα πατώντας στο παρκάτω κουμπί:

Αναλαμβάνουμε τη χορήγηση βοήθειας και τεχνικών Συμβουλών για την εκπόνηση Πτυχιακών ή και Διπλωματικών Εργασιών. Ο Σκοπός είναι πάντοτε η παρακίνηση των φοιτητών να μαθαίνουν από τους παλαιότερους, ώστε να συμπληρώσουν τυχών ελλείψεις ή και απορίες τους σε θέματα Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ή χρήσης σχεδιαστικών προγραμμάτων. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί πάντα ως Συμβουλευτική Πολιτικού Μηχανικού και όχι από εκπαιδευτικής προσέγγισης.

Τεχνικό Γραφείο, Τ : 2314.001.649