Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τεχνικό Γραφείο Δαλαμάγκας Παύλος Πολιτικός Μηχανικός Θεσσαλονίκη

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Δαλαμάγκας Κων. Παύλος είναι απόφοιτος Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων Τ.Ε. του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών. Δραστηριοποιείται αυτοτελώς από το 2019 σε τεχνικά έργα του Ιδιωτικού τομέα.

Ασχολείται κυρίως: με την έκδοση Αδειών Λειτουργίας Καταστημάτων εμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος, πρατηρίων υγρών καυσίμων, χώρων στάθμευσης, 

Tην Νομιμοποίηση Αυθαιρέτων ή αυθαιρεσιών Δόμησης, όπως η τακτοποίηση Ημιπαιθρίων χώρων, Διαφορετική Διαμερισμάτωση, Δήλωση παράνομων Τετραγωνικών Μέτρων για τους Δήμους και στο Ε9.

Εκδίδει Βεβαιώσεις Πολιτικού Μηχανικού για τις συμβολαιογραφικές πράξεις της Πώλησης, Μεταβίβασης, ή Γονικής παροχής και δωρεάς.

Αναλαμβάνει την Πολεοδομική Έρευνα για ανάκτηση δεδομένων σχεδίων, ή την αλλαγή της Χρήσης του ακινήτου σας και έκδοση Οικοδομικής Άδειας για οικοδομικές εργασίες ή εργασίες Μικρής Κλίμακας. 

Την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού ως Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων για κατοικίες ή καταστήματα.  Χορηγείται βεβαίωση για σύνδεση με το δίκτυο Φυσικού Αερίου της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης. Ένταξη Ακινήτων στο Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατοίκον υπ'αριθ. 2

Την έκδοση Ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου και Φωτορεαλιστική Αναπαράσταση του Ακινήτου ή της Μελέτης σας.