Τεχνικό Γραφείο, Σταυρούπολη

ΤΗΛEΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ : 2314.001.649  

ΚΙΝΗΤΟ : 6986.113.503


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αναλαμβάνουμε τακτοποιήσεις για αυθαίρετα, την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών για διαμερίσματα/ καταστήματα/ κτίρια, χορηγούνται βεβαιώσεις πολιτικού μηχανικού για συμβολαιογραφικές πράξεις/ δικαιοπραξίες, την έκδοση αδειών λειτουργίας για όλα τα εμπορικά καταστήματα καθώς επίσης και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πως να έρθετε: Με την λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΘ 34,  απέχουμε μόλις 100μέτρα από το τέρμα των αστικών,

Με το αυτοκίνητο, βρισκόμαστε στο τέρμα της οδού Αγαίου στη Νικόπολη στη διαγώνιο με την οδό Άρη Βελουχιώτη στον αριθμό 59. Μπορείτε ωστόσο να ακολουθήσετε, παραδοσιακά,την οδό Κ. Παλαιολόγου και μόλις φθάσετε στο τέρμα των αστικών από την οδό Σινώπης, στρίβετε αριστερά στην οδό Βελουχιώτη με κατεύθυνση την εκκλησία του Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ. Είμαστε πριν από την εκκλησία στα 300 μέτρα. Υπάρχει διαθέσιμο parking.

Εξυπηρετούνται όλες οι περιοχές των προαστίων της Θεσσαλονίκης και το κέντρο. Σε ειδικές περιπτώσεις εξυπηρετούμε πόλεις / οικισμούς στην Κεντρική Μακεδονία και στη Χαλκιδική κατώπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη. Εκδίδονται ενεργειακά πιστοποιητικά διαμερισμάτων / καταστημάτων, τακτοποιούνται αυθαίρετες κατασκευές / κατοικίες, χορηγούνται συμβουλευές σε δομικά θέματα κατασκευών, εκδίδονται άδειες λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων / καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γίνονται προτάσεις για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών με προϋπολογισμό του κόστους της δαπάνης.  Χορηγούνται Βεβαιώσεις Μηχανικού για Συμβολαιογραφικές Πράξεις, γονική παροχή ή μεταβίβαση.

 Οι ώρες λειτουργίας και εξυπηρέτησης είναι όλες οι εργάσιμες ημερολογιακά, δηλαδή από τις 09:00 έως τις 21:00 καθημερινές και Σάββατο (Κυριακή κλειστά) .

Το Τεχνικό Γραφείο εδρεύει στην Νικόπολη , στην πόλη της Θεσσαλονίκης (προάστιο στη Σταυρούπολη) επί της οδού Άρη Βελουχιώτη, αριθμό 59, με ταχυδρομικό κωδικό 56437 - Ημιόροφος. Υπεύθυνος επιχείρησης: ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ΚΩΝ. ΠΑΥΛΟΣ - Πολιτικός Μηχανικός.

επιλέξτε για οδηγίες στο χάρτη ή κλήση επάνω στο αντίστοιχο κουμπί

Τεχνικό Γραφείο, Νικόπολη - Τ : 2314.001.649

Αποστολή e-mail : dlpavloss@gmail.com